zd1211rw: firmware needs duration_id set to zero for non-pspoll frames

Some devices (iwl5100) cannot connect to zd1211rw based AP. It appears that
zd1211 firmware messes up duration_id field if it is not set to zero by driver.

Sniffing traffic shows that zd1211 is transmitting frames with duration_id bits
14 and 15 set and other bits appearing random. Setting duration_id at driver to
zero results zd1211 outputting sane duration_id. This means that firmware is
setting correct values itself and expects duration_id to be zero in first
place.

Looking at vendor driver shows that only PSPoll frames have duration_id set by
driver, for other frames duration_id left zero.

Original bug-report and attached patch at:
  http://sourceforge.net/mailarchive/message.php?msg_id=28759111

Reported-by: Tomas Vanek <Tomas.Vanek@fbl.cz>
[modified original patch from bug-report, added check for pspoll frame]
Signed-off-by: Jussi Kivilinna <jussi.kivilinna@mbnet.fi>
Signed-off-by: John W. Linville <linville@tuxdriver.com>
diff --git a/drivers/net/wireless/zd1211rw/zd_mac.c b/drivers/net/wireless/zd1211rw/zd_mac.c
index 0a70149..98a574a 100644
--- a/drivers/net/wireless/zd1211rw/zd_mac.c
+++ b/drivers/net/wireless/zd1211rw/zd_mac.c
@@ -866,6 +866,14 @@
 
 	ZD_ASSERT(frag_len <= 0xffff);
 
+	/*
+	 * Firmware computes the duration itself (for all frames except PSPoll)
+	 * and needs the field set to 0 at input, otherwise firmware messes up
+	 * duration_id and sets bits 14 and 15 on.
+	 */
+	if (!ieee80211_is_pspoll(hdr->frame_control))
+		hdr->duration_id = 0;
+
 	txrate = ieee80211_get_tx_rate(mac->hw, info);
 
 	cs->modulation = txrate->hw_value;