Compile problem fix for Tegra
-----BEGIN PGP SIGNATURE-----
Version: GnuPG v1
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=xQOQ
-----END PGP SIGNATURE-----
gpio: tegra: don't auto-enable for COMPILE_TEST

I stumbled over a build error with COMPILE_TEST and CONFIG_OF
disabled:

drivers/gpio/gpio-tegra.c: In function 'tegra_gpio_probe':
drivers/gpio/gpio-tegra.c:603:9: error: 'struct gpio_chip' has no member named 'of_node'

The problem is that the newly added GPIO_TEGRA Kconfig symbol
does not have a dependency on CONFIG_OF. However, there is another
problem here as the driver gets enabled unconditionally whenever
COMPILE_TEST is set.

This fixes both problems, by making the symbol user-visible
when COMPILE_TEST is set and default-enabled for ARCH_TEGRA=y.

As a side-effect, it is now possible to compile-test a Tegra
kernel with GPIO support disabled, which is harmless.

Signed-off-by: Arnd Bergmann <arnd@arndb.de>
Fixes: 4dd4dd1d2120 ("gpio: tegra: Allow compile test")
Signed-off-by: Linus Walleij <linus.walleij@linaro.org>
1 file changed